نکات مرتبط با برگزاری آزمون در سامانه سمالایو ویژه دانشجویان

دانشجویان گرامی، خواشمند است به نکات مربوط به برگزاری امتحانات در سامانه سمالایو دقت فرمایید:
نکته ۱ : سوالات طراحی شده، به صورت یک به یک به دانشجویان نشان داده شده و ترتیب نمایش این سوالات به صورت تصادفی می‌باشد.
نکته ۲: گزینه‌های طراحی شده برای سوالات گزینه‌ای و چند انتخابی به صورت تصادفی برای دانشجویان نمایش داده میشود .
نکته ۳ : زمان باقیمانده امتحان به صورت شمارش معکوس به دانشجو نشان داده شده و در صورتی که این زمان به اتمام رسد، فرم امتحان به صورت خودکار بسته شده و دانشجو قادر به ادامه امتحان نخواهد بود .
نکته ۴ : امکان بارگزاری فایل در هنگام ارسال پاسخ از جانب دانشجو وجود داشته و دانشجویان می‌توانند در
صورت نیاز پاسخ سوالات محاسباتی و … را به صورت تصویر و یا فایل در پاسخ سوال پیوست نمایند.
نکته ۵ : در صورتی که “امکان بازبینی و ویرایش پاسخ‌ها توسط دانشجو در حین امتحان” توسط استاد به
دانشجویان اعطا شود، این امکان را برای دانشجویان فراهم میکند تا مجددا به سوالات پاسخ داده شده بازگشته و در صورت نیاز بازبینی نمایند. در صورت عدم انتخاب این گزینه توسط استاد، این ویژگی برای دانشجویان غیرفعال شده و دانشجویان تنها قادرند یک بار سوال را مشاهده کرده و پاسخ دهند. در صورت ثبت پاسخ و رفتن به سوال بعد، دیگر قابلیت بازگشت به سوال پاسخ داده شده وجود نخواهد داشت.
* وجود و یا عدم وجود این امکان برای دانشجویان در بالای فرم امتحان قابل مشاهده میباشد.